Skip to main content

Nieuwe productiehal operationeel!

Vanaf 7 januari 2019 is de nieuwe productiehal operationeel. Het productieoppervlak van MDL is hiermee uitgebreid van 1.000 vierkante meter naar 1.750 vierkante meter. Doormiddel van deze uitbreiding wil het bedrijf efficiënter en gecoördineerder te werk gaan. De werkzaamheden die in de nieuwe productiehal gaan plaatsvinden zijn het samenstellen en lassen van producten. Tevens zal hier de voormontage van bepaalde projecten worden uitgevoerd.

Doordat deze werkzaamheden nu niet meer worden gedaan in de oude productiehal, is gekozen om deze ook opnieuw in te richten. In de weken rond om de kerst en de jaarwisseling heeft deze herinrichting plaatsgevonden. De oude productiehal gaat nu worden gebuikt voor de totale voorbereiding van de goederen. Het sorteren van producten, zagen van balken en bewerken van platen zijn voorbeelden van de werkzaamheden die in deze hal gaan plaatsvinden.

Hiermee zijn de twee productiehallen als geheel ingericht aan de hand van productievolgorde. Er is een productielijn gecreëerd, waarin vanaf het lossen van de vrachtwagen tot aan het lassen de samenstellingen in één lijn door de productiehallen heen wordt gegaan.