Skip to main content

Over ons

MDL Metaal & Techniek

MDL Metaal & Techniek is in 1989 opgericht door Antoon Manders onder de naam A. Manders Lastechniek. In 1994 bereidde de directie zich uit met Sander Dortmans en veranderde de bedrijfsnaam in Manders-Dortmans Lasbedrijf. Na een aantal jaren trok Antoon Manders zicht terug uit de directie. Vanaf die tijd zijn Sander en Wendy samen het bedrijf gaan leiden. Door ambitie en groei zijn Rik van den Boom (sinds 2018) en Bas van Weert (sinds 2021) toegetreden tot de directie.

Met zoveel disciplines op directieniveau heeft dit door de jaren heen gezorgd dat het bedrijf zich heeft ontwikkeld tot een totaal leverancier van producten in de metaal tot aan compleet op maat gemaakte machines.

Sinds 2023 is er voor een bedrijfsnaam gekozen die aansluit op de huidige werkzaamheden van het bedrijf: MDL Metaal & Techniek.

Zo blijven wij groeien en laten we zien dat we klaar zijn voor de toekomst.

De directie

Uw opdracht in goede handen

Sander Dortmans

Wendy Dortmans

Rik van den Boom

Rik zorgt voor de calculaties van inkomende orders en offertes. Hij verzorgt de inkoop van alle materialen en is verantwoordelijk voor de planning van het personeel en de orderstroom.

Telefoon: 06-51567889
E-mail: rik.boom@mdl-metaalentechniek.nl

Bas van Weert

Bent u geïnteresseerd in onze diensten?

We adviseren u graag over de mogelijkheden en maken geheel vrijblijvend een offerte voor u. Bel ons of vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Contactformulier